Chokladkakor

Vi tillverkar all vår choklad hantverksmässigt från grunden, från kakaoböna till chokladkaka - "Bean to Bar".

Kakaobönorna  som vi använder kommer från olika regioner/länder i sydamerika och afrika, alla med sin egna smakkaraktär. Vi rostar kakaobönorna försiktigt för att behålla smaken, krossar till kakaonibs och rensar bort skalet innan det hamnar i våra stenkvarnar.

I vår 73% & 85% chokladkaka tillsätter vi bara svenskt socker medan i vår övriga choklad tillsätter vi även kakaosmör från Ecuador.  I vår mjölkchoklad använder vi svenskt mjölkpulver medan i vår havrechoklad används glutenfria ekologiska havregryn.

I våra smaksatta chokladkakor använder vi endast naturliga smaksättningar, gärna bär från Dalarna som vi har frystorkat i vår frystork.

  • Chokladbrev med 2 chokladkakor inklusive porto

    150 kr

    Med vårt varubrev kan vi skicka 2 chokladkakor till önskad brevlåda, antingen till dig själv eller till någon nära & kär som du vill gratulera, tacka, överraska, …

    Du får välja själv vilka två chokladkakor från vårt utbud av chokladkakor som vi tillverkar själva, från kakaoböna till chokladkaka (“Bean to bar”).

1 produkt