Våra praliner

Vi tillverkar alla våra praliner från grunden med vår egentillverkade choklad samt lokala råvaror från Dalarna så långt som möjligt.

Ett av de första stegen oss hos när vi gör en pralin är att tillverka chokladen i en av våra stenkvarnar, av kakaobönor/nibs från olika regioner i Colombia, svenskt socker samt kakaosmör får vi en ljuvlig mörk choklad. Om vi tillverkar mjölkchoklad tillsätter vi svenskt skummjölkpuver.  Det tar ca 1-2 dygn att tillverka en omgång (ca 4kg) choklad. 

Från vår egna trädgård plockar vi hallon, havtorn, vinbär gör vi vår egna bärpuré av som hamnar i våra bärpraliner, precis som andra bär från Dalarna med omnejd som vi använder oss av. Vi använder oss endast av svenskt smör & grädde,  så långt som möjligt från vårt lokala mejeri.  

 

Våra praliner är färskvara och bör njutas inom några veckor. 

Black Mojito

Te-pralin med ljus rom

Black Mojito

Te-pralin med ljus rom

Black Mojito

Te-pralin med ljus rom