Vi tillverkar all vår choklad hantverksmässigt från grunden, från kakaoböna till chokladkaka – “Bean to Bar”.

Kakaobönorna  som vi använder kommer från olika regioner/länder i sydamerika och afrika, alla med sin egna smakkaraktär. Vi rostar kakaobönorna försiktigt för att behålla smaken, krossar till kakaonibs och rensar bort skalet innan det hamnar i våra stenkvarnar.

I vår 73% & 85% chokladkaka tillsätter vi bara svenskt socker medan i vår övriga choklad tillsätter vi även kakaosmör från Ecuador.  I vår mjölkchoklad använder vi svenskt mjölkpulver medan i vår havrechoklad används glutenfria ekologiska havregryn.

I våra smaksatta chokladkakor använder vi endast naturliga smaksättningar, gärna bär från Dalarna som vi har frystorkat i vår frystork.

Med vår chokladbrev kan vi skicka upp till 2st chokladkakor till önskad postlåda, antingen till din egna eller någon nära & kär som du vill gratulera, tacka eller bara överaska.

Du får välja bland våra egentillverkade chokladkakor som vi har på lager för tillfället och vi skickar chokladkakorna i ett varubrev som hamnar i önskad brevlåda efter 2-3 vardagar.

Om du vill ha en eller två av våra “Berry to Bar”-kakor i brevkartongen väljer du du brevpaketet för 1 – 2 chokladkakor.

I våra pralinogram och chokladbrev ingår portot i priset medan för våra övriga produkter tar vi ut en fraktavgift på 75:- per beställning.

Våra 5 nyaste chokladkakor

(eller de 5 senast inlagda chokladkakorna)

I våra pralinogram och chokladbrev ingår portot i priset medan för våra övriga produkter tar vi ut en fraktavgift på 75:- per beställning.