Din varukorg är för närvarande tom!
Vi börjar vår chokladkalender med vår 73% mörka choklad gjord av kakaobönor från Hacienda Victoria, en kakaoplantage i Ecuador. Denna choklad är den vi tillverkar mest av, då vi använder den till våra mörka praliner och flera av våra smaksatta chokladkakor, några av dessa kommer längre fram under december.
Choklad: Victoria, 73% mörk choklad
Ursprung: Cerecita, provinsen Guayas, Ecuador.
Bönor: Cacao Nacional Arriba
Smakprofil: Fullständigt & unikt uttryck av
blomig ”Arriba”, fruktiga toner, rund
kakaosmak, mild syra, låg stramhet & bitterhet.
Lite om …: Nära Stilla Havskusten ligger
kakaoplantagen Hacienda Victoria, som
grundades 2011 med målet att bevara Nacional Arriba kakaobönan samt på ett ansvarsfullt sätt skapa medvetenhet för att omvandla kakaoodling till en etisk och positiv påverkan på den biologiska mångfalden.
Lämna ett svar