Chokladkakor, ”Bean to Bar”

Vi tillverkar all vår choklad hantverksmässigt från grunden i små satser, från kakaobönor från olika kakaoplantage i Ecuador & Peru till färdig chokladkaka – ”Bean to Bar” – i vår lilla chokladfabrik i Hedemora, Dalarna.

Välj mellan våra 73% mörka choklad gjord på endast kakaobönor & socker, 45% mjölkchoklad med frystorkad mjölk från Dalarna eller våra smaksatta chokladkakor där flera är med egna/lokala frystorkade bär.

Chokladkakor; mörk, mjölk & havre

70g ”Bean to Bar”-chokladkakor med vår 73% mörka choklad, 45% mjölkchoklad samt vår 45% havrechoklad.

Chokladkakor, stora smaksatta (7og)

Vi smaksätter våra chokladkakor på tre sätt; direkt i stenkvarnen när chokladen tillverkas, blandas ner i ”färdig” choklad innan gjutning samt strössla ovanpå gjutna chokladkakor.

Chokladkakor, små smaksatta (2og)

Vi smaksätter våra chokladkakor på tre sätt; direkt i stenkvarnen när chokladen tillverkas, blandas ner i ”färdig” choklad innan gjutning samt strössla ovanpå gjutna chokladkakor.

Våra övriga chokladkakor

Om du vill ha någon av våra övriga chokladkakor som vi kan inte erbjuda i dagsläget kan du skicka ett e-post till info@abys.se och fråga/önska. Det kan ta någon eller några veckor.