Din varukorg är för närvarande tom!
M | T | O | T | F | L | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Choklad: 49% mjölkchoklad smaksatt med frystorkad svart vinbär
Kakaobönor: Cacao Nacional Arriba från kakaoplantagen Hacienda Victoria i Ecuador.
Smaksättning: Svart vinbär från våra egna vinbärsbuskar som vi har frystorkad i vår egna frystork. När det är frystorkat gör vi ett bärpulver.
Smaksättningsmetod: Bärpulvret av svart vinbär finns med från början när vi tillverkar denna choklad i en av våra stenkvarnar.
Ingredienser: kakaosmör, socker, kakaobönor, skumMJÖLKpulver, frystorkad svart vinbär
Lämna ett svar