Våra chokladkakor

Vi tillverkar alla våra chokladkakor från grunden – ’Bean to Bar’ – med kakaobönor från olika kakaoplantage i Ecuador samt en grupp mindre kakaobönder i Peru.


73% mörk ”Bean to Bar”-choklad

Vår 73% mörka choklad består endast av kakaobönor och svenskt socker.


45% ”Bean to Bar”-mjölkchoklad

Till vår 45% mjölkchoklad frystorkar vi mjölk från närliggande mejeri (Grådö Mejeri) som vi sedan har i stenkvarnen tilllsammans med kakaobönor, svenskt socker och egenpressad kakaosmör.


Smaksatt choklad

Vi smaksätter våra chokladkakor på tre sätt; direkt i stenkvarnen när chokladen tillverkas, blandas ner i ”färdig” choklad innan gjutning samt strössla ovanpå gjutna chokladkakor. Vi gör både små (20g) och stora (70g) smaksatta chokladkakor och vilka smaksättningar som erbjuds varierar.

Små smaksatta (20g)

Stora smaksatta (70g)