Din varukorg är för närvarande tom!
Våra chokladkakor
Vi tillverkar alla våra chokladkakor från grunden – ’Bean to Bar’ – med kakaobönor från olika kakaoplantage i Ecuador samt en grupp mindre kakaobönder i Peru.
73% mörk ”Bean to Bar”-choklad
Vår 73% mörka choklad består endast av kakaobönor och svenskt socker.
45% ”Bean to Bar”-mjölkchoklad
Till vår 45% mjölkchoklad frystorkar vi mjölk från närliggande mejeri (Grådö Mejeri) som vi sedan har i stenkvarnen tilllsammans med kakaobönor, svenskt socker och egenpressad kakaosmör.
Smaksatt choklad
Vi smaksätter våra chokladkakor på tre sätt; direkt i stenkvarnen när chokladen tillverkas, blandas ner i ”färdig” choklad innan gjutning samt strössla ovanpå gjutna chokladkakor. Vi gör både små (20g) och stora (70g) smaksatta chokladkakor och vilka smaksättningar som erbjuds varierar.
Små smaksatta (20g)
-
Havre, 45% havrechoklad
70 krSlut i lager -
Lakrits, 73% mörk choklad
70 krSlut i lager -
Rosépeppar & hallon, 60% mörk choklad
70 krSlut i lager -
Solrosfrön & havssalt, 73% mörk choklad
25 kr2 i lager
Stora smaksatta (70g)
-
Havre, 45% havrechoklad
70 krSlut i lager -
Lakrits, 73% mörk choklad
70 krSlut i lager -
Rosépeppar & hallon, 60% mörk choklad
70 krSlut i lager -
Solrosfrön & havssalt, 73% mörk choklad
25 kr2 i lager










