Våra chokladkakor

Vi tillverkar alla våra chokladkakor från grunden – ’Bean to Bar’ – med kakaobönor från olika kakaoplantage i Ecuador samt en grupp mindre kakaobönder i Peru.


73% mörk ”Bean to Bar”-choklad

Vår 73% mörka choklad består endast av kakaobönor och svenskt socker.

Inga resultat hittades

Du kan prova rensa alla filter eller gå till vår butikens hem


45% ”Bean to Bar”-mjölkchoklad

Till vår 45% mjölkchoklad frystorkar vi mjölk från närliggande mejeri (Grådö Mejeri) som vi sedan har i stenkvarnen tilllsammans med kakaobönor, svenskt socker och egenpressad kakaosmör.

Inga resultat hittades

Du kan prova rensa alla filter eller gå till vår butikens hem


Smaksatt choklad

Vi smaksätter våra chokladkakor på tre sätt; direkt i stenkvarnen när chokladen tillverkas, blandas ner i ”färdig” choklad innan gjutning samt strössla ovanpå gjutna chokladkakor. Vi gör både små (20g) och stora (70g) smaksatta chokladkakor och vilka smaksättningar som erbjuds varierar.

Små smaksatta (20g)

Stora smaksatta (70g)