Din varukorg är för närvarande tom!
En sida som håller på att skapas med intressant & frestande text samt tillhörande bilder.
”Bean to Bonbon” – praliner
Vi tillverkar våra praliner hantverksmässigt från grunden med vår egna ”Bean to Bar”-choklad och så långt som möjligt med lokala/svenska råvaror, gärna med bär från egen odling.
Chokladen i pralinerna
Chokladen som vi använder till våra praliner är vår egna ”Bean to Bar”-choklad, samma choklad som finns i våra chokladkakor. I första hand använder vi vår choklad gjord med kakaobönor från kakaoplantagen Hacienda Victoria i Ecuador, med kakaobönsorten Cacao Nacional Arriba.
Vår 73% mörka består endast av kakaobönor och svenskt socker medan vår 45% mjölkchoklad innehåller även kakaosmör (som vi gör själva) samt mjölkpulver.
Bär från egen odling.
Flera av våra omtyckta bärpraliner innehåller bär från våra egna bärbuskar & skogarna i Dalarna. Från vår egna odlingar kommer hallon, havtorn, rabarber, röda & svarta vinbär. I skogen plockar vi både blåbär & lingon.