”Vår 73% mörka ”Bean to Bar”-choklad med kakaobönor från kakaoplantagen Hacienda Victoria i Ecuador.”
Chokladtillverkarens notering: Chokladen som vi använder huvudsakligen till våra mörka praliner och några av våra mörka smaksatta chokladkakor.

Choklad: Victoria, 73% mörk choklad
Ursprung: Cerecita, provinsen Guayas, Ecuador.
Kakaobönor: Cacao Nacional Arriba
Smakprofil: Fullständigt & unikt uttryck av blomig ”Arriba”, fruktiga toner, rund
kakaosmak, mild syra, låg stramhet & bitterhet.
Lite om …: Nära Stilla Havskusten ligger kakaoplantagen Hacienda Victoria, som grundades 2011 med målet att bevara Nacional Arriba kakaobönan samt på ett ansvarsfullt sätt skapa medvetenhet för att omvandla kakaoodling till en etisk och positiv påverkan på den biologiska mångfalden.
Ingredienser: Kakaobönor, socker kan innehålla spår av MJÖLK
Vill du njuta mer av vår choklad med kakaobönor från Hacienda Victoria?
-
Victoria, 73% mörk choklad70 kr -
Victoria 45% mjölkchoklad70 kr


Lämna ett svar