Din varukorg är för närvarande tom!
M | T | O | T | F | L | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
Choklad: Victoria, 45% mjölkchoklad.
Kakaobönor: Cacao Nacional Arriba från kakaoplantagen Hacienda Victoria i Ecuador.
Smaksättning: Ekologiska citroner från Italien och Spanien som klyftas, frystorkas och mals till ett fint citronpulver av både skal och fruktkött. Detta kombineras med ingefära för att smaksätta chokladen.
Smaksättningsmetod: Citronpulvret och ingefäran blandas ner i tempererad choklad innan chokladkakorna gjuts, vilket bevarar de friska och kryddiga smakerna i varje bit.
Ingredienser: 45% mjölkchoklad (socker, kakaobönor, kakaosmör, skummjölkspulver), frystorkad citron, ingefära.
Lämna ett svar