73:an mörkare

Vår mörka ”naturella” chokladpralin gjord med vår 73% mörka ”Bean to Bar”-choklad. Oftast använder vi choklad gjord på kakaobönor från kakaoplantagen Hacienda Victoria i Ecuador. Ibland kan det bli en choklad gjord med kakaobönor helt annan ursprung och smak.

Choklad: Vår 73% mörka ”Bean to Bar”-choklad i pralinfyllningen och doppas i vår 60% mörka ”Bean to Bar”-choklad.

Smaksättning: Kakaobönorna ursprung påverkar smaken på chokladen, som sin tur påverkar smaken på pralinen.

Ingredienser: 73% Mörk choklad (kakaobönor, socker*), 60% mörk choklad (kakaobönor, socker*, kakaosmör), GRÄDDE*, SMÖR*, honung*
* Ursprung: Sverige

Några andra av våra praliner

  • 45:an mjölk

    45:an mjölk

    Vår ”rena” mjölkchokladpralin med vår 45% ”Bean to Bar”-mjölkchoklad.

  • 60:an mörk

    60:an mörk

    Vår mörka chokladpralin gjord med vår 60% mörka ”Bean to Bar”- choklad

  • 73:an mörkare

    73:an mörkare

    Vår mörka chokladpralin gjord med vår 73% mörka choklad

  • Aronia/Äpple

    Aronia/Äpple

    En pralin med vår 73% mörka choklad tillsammans med aronia från Hedemorabygden och svenska äpplen.

  • Havtorn

    Havtorn

    En bärpralin med havtorn från våra egna havtornsbuskar. En av våra populäraste praliner.