Din varukorg är för närvarande tom!
M | T | O | T | F | L | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Choklad: Victoria, 45% mjölkchoklad.
Kakaobönor: Cacao Nacional Arriba från kakaoplantagen Hacienda Victoria i Ecuador.
Smaksättning: Hallonpulver av frystorkade hallon från egen odling och Italiensk ekologiskt (grovt) lakritspulver.
Smaksättningsmetod: Hallonpulvret och lakritspulvret blandas ner i tempererad choklad innan chokladkakorna gjuts.
Ingredienser: 45% mjölkchoklad (socker, kakaobönor, kakaosmör, skummjölkspulver), frystorkad hallon, lakrits.
Lämna ett svar