< Chokladkalender

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

6 – Hallonlakrits

”Vår 45% mjölkchoklad möter sötman från italiensk lakrits och smaken av somriga hallon från egen odling. En ljuvlig symfoni av smaker.”

Chokladtillverkarens notering: Arbetet med denna chokladkaka började redan i juli när jag plockade hallon från våra egna hallonbuskar, oftast under härliga sommarkvällar efter en hel dag i chokladfabriken.

Choklad: Victoria, 45% mjölkchoklad.

Kakaobönor: Cacao Nacional Arriba från kakaoplantagen Hacienda Victoria i Ecuador.

Smaksättning: Hallonpulver av frystorkade hallon från egen odling och Italiensk ekologiskt (grovt) lakritspulver.

Smaksättningsmetod: Hallonpulvret och lakritspulvret blandas ner i tempererad choklad innan chokladkakorna gjuts.

Ingredienser: 45% mjölkchoklad (socker, kakaobönor, kakaosmör, skummjölkspulver), frystorkad hallon, lakrits.


Vill du njuta mer av vår hallonlakrits?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *