Din varukorg är för närvarande tom!

| M | T | O | T | F | L | S |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | |||||
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |

Choklad: Victoria, 73% mörk choklad.
Kakaobönor: Cacao Nacional Arriba från kakaoplantagen Hacienda Victoria i Ecuador.
Smaksättning: Lättrostade solrosfrön samt frystorkade lingon från skogen bakom hemmet, plockad av lillebror.
Smaksättningsmetod: Smaksättningen strös ovanpå gjutna mjölkchokladkakor innan chokladen stelnar.
Ingredienser: 73% mörk choklad (kakaobönor, socker), solrosfrökärnor, frystorkad lingon.
I dagsläget har vi ingen choklad med denna smakkombination i vårt vanliga sortiment, men det är bara fråga efter den då kanske vi gör denna igen.
Lämna ett svar