Din varukorg är för närvarande tom!
M | T | O | T | F | L | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
Choklad: Victoria, 73% mörk choklad.
Kakaobönor: Cacao Nacional Arriba från kakaoplantagen Hacienda Victoria i Ecuador.
Smaksättning: Lättrostade solrosfrön samt frystorkade lingon från skogen bakom hemmet, plockad av lillebror.
Smaksättningsmetod: Smaksättningen strös ovanpå gjutna mjölkchokladkakor innan chokladen stelnar.
Ingredienser: 73% mörk choklad (kakaobönor, socker), solrosfrökärnor, frystorkad lingon.
I dagsläget har vi ingen choklad med denna smakkombination i vårt vanliga sortiment, men det är bara fråga efter den då kanske vi gör denna igen.
Lämna ett svar