Din varukorg är för närvarande tom!

| M | T | O | T | F | L | S |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||

Choklad: Victoria, 45% mjölkchoklad.
Kakaobönor: Cacao Nacional Arriba från kakaoplantagen Hacienda Victoria i Ecuador.
Smaksättning: Havssalt från det lilla kustsamhället Maldon i sydöstra England.
Smaksättningsmetod: Havssaltet strös ovanpå gjutna mjölkchokladkakor innan chokladen stelnar.
Ingredienser: 45% mjölkchoklad (socker, kakaobönor, kakaosmör, skummjölkspulver), havssalt.


Lämna ett svar