Din varukorg är för närvarande tom!
M | T | O | T | F | L | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
Choklad: Victoria, 45% mjölkchoklad.
Kakaobönor: Cacao Nacional Arriba från kakaoplantagen Hacienda Victoria i Ecuador.
Smaksättning: Ekologiska citroner från Italien och Spanien som klyftas, frystorkas och mals till ett fint citronpulver av både skal och fruktkött. Detta kombineras med ingefära för att smaksätta chokladen.
Smaksättningsmetod: Citronpulvret och ingefäran blandas ner i tempererad choklad innan chokladkakorna gjuts, vilket bevarar de friska och kryddiga smakerna i varje bit.
Ingredienser: 45% mjölkchoklad (socker, kakaobönor, kakaosmör, skummjölkspulver), frystorkad citron, ingefära.
Lämna ett svar