< Chokladkalender

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

2 – Citron/Ingefära

”En smakresa där vår 45% ”Bean to Bar”-mjölkchoklad Victoria, syrlig citron och het ingefära möts i en perfekt harmoni.”

Chokladtillverkarens notering: Citron/Ingefära är en av våra omtyckta ”flerstegsraketer i smakupplevelse”, först kommer den syrliga citronen sedan kommer ingefäran för avslutas med citron igen.

Choklad: Victoria, 45% mjölkchoklad.

Kakaobönor: Cacao Nacional Arriba från kakaoplantagen Hacienda Victoria i Ecuador.

Smaksättning: Ekologiska citroner från Italien och Spanien som klyftas, frystorkas och mals till ett fint citronpulver av både skal och fruktkött. Detta kombineras med ingefära för att smaksätta chokladen.

Smaksättningsmetod: Citronpulvret och ingefäran blandas ner i tempererad choklad innan chokladkakorna gjuts, vilket bevarar de friska och kryddiga smakerna i varje bit.

Ingredienser: 45% mjölkchoklad (socker, kakaobönor, kakaosmör, skummjölkspulver), frystorkad citron, ingefära.


Vill du njuta mer av vår Citron & Ingefära?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *