< Chokladkalender

mars 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

14 – Pepparmynta

”Vår 60% mörka choklad smaksatt med pepparmyntsolja kombinerar den djupa, intensiva smaken av mörk choklad med en uppfriskande och kylande touch av pepparmynta. En harmonisk och uppiggande smakupplevelse.”

Chokladtillverkarens notering: Naturligtvis måste smaksätta lite mörk choklad med pepparmynta när vi äntligen fick tag på det igen på apoteket (tillfälligt till jul) efter några år frånvaro.

Choklad: Victoria, 60% mörk choklad.

Kakaobönor: Cacao Nacional Arriba från kakaoplantagen Hacienda Victoria i Ecuador.

Smaksättning: Pepparmyntsolja.

Smaksättningsmetod: Temperad choklad smaksätt med pepparmyntsolja innan chokladkakorna gjutes.

Ingredienser: 60% mörk choklad (kakaobönor, socker, kakaosmör)pepparmynsolja


Vill du njuta mer av vår choklad med pepparmyntsolja?

I dagsläget har vi ingen choklad med denna smakkombination i vårt vanliga sortiment, men det är bara fråga efter den då kanske vi gör denna igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *