”En smakrik kombination av len mjölkchoklad och intensiva toner av svart vinbär. Bärnoterna ger chokladen en frisk och syrlig twist. Svart vinbär från egna bärbuskar.”
Chokladtillverkarens notering: I International Chocolate Awards deltävling European Bean to Bar 2024 fick vi brons för denna chokladkaka.


Choklad: 49% mjölkchoklad smaksatt med frystorkad svart vinbär
Kakaobönor: Cacao Nacional Arriba från kakaoplantagen Hacienda Victoria i Ecuador.
Smaksättning: Svart vinbär från våra egna vinbärsbuskar som vi har frystorkad i vår egna frystork. När det är frystorkat gör vi ett bärpulver.
Smaksättningsmetod: Bärpulvret av svart vinbär finns med från början när vi tillverkar denna choklad i en av våra stenkvarnar.
Ingredienser: kakaosmör, socker, kakaobönor, skumMJÖLKpulver, frystorkad svart vinbär




Lämna ett svar